SEO

SEO Analize

SEO Usluge

Veza izgradnje usluga

Usluge marketing sadržaja

Optimizacija na stranici podrazumijeva ažuriranje web-lokacije kako bi se povećala vidljivost tih proizvoda na mreži ili proizvoda koje nudite. SEO marketing nije nov, ali vrijeme i vještine potrebne za konkurentnost na digitalnom tržištu zahtijevaju temeljitu analizu i strategiju. DMA provodi reviziju lokacije kako bi razumjela ključne riječi koje cilja vaša web stranice, kvalitet sadržaja na web-lokaciji i interne strategije povezivanja kako bi identificirali potrebne promjene za poboljšanje Vaše SEO performanse.

 

PPC

PPC Analize

Remarketing

Mobile PPC

Specijalne PPC Usluge

Mi gradimo svaku  našu kampanju kako bismo postigli najbolje moguće rezultate.Svaka kampanja za upravljanje plaćanjem po kliku je izgrađena na osnovu godina istraživanja i analiza kako bi se bolje razumjeli korisnici interneta i različite publike. Izgradili smo PPC kampanje za  veliki broj različite industrije na svjetskim tržištima, dajući našim stručnjacima znanje za izgradnju atraktivnih kampanja koje se mijenjaju. U pravo vrijeme izvještavamo klijente o vrijednosti koju primaju i stalno nadgledamo rezultate u kratkoročnim i dugoročnim planovima.

Usluge Menadžmenta

Adwords Upravljanje
Facebook Oglašavanje
Linkedin Oglašavanje
Youtube Oglašavanje
Twitter Oglašavanje

Želite li doprijeti do široke online publike? Reklamna kampanja Facebook, Twitter, Linkedin, Adwords i Youtube može biti najbolja strategija. Gradimo reklamne kampanje na svakoj platformi. Naša upotreba platforme uključuje ciljanje određenih demografskih podataka koji su u skladu sa vašim ciljevima. Ciljamo publiku s pravom marketinškom porukom i preuzimamo potpuno vlasništvo nad kampanjom kako bismo vam pomogli da na najbolji način iskoristite svoje oglašavanje. Dozvolite našem timu da postan i iskoristite moć na Facebook platformi.

Društvene Mreže

Facebook Management

Linkedin Management

Youtube Marketing

Twitter Management

Google+ Marketing

Pinterest Marketing

Instagram Marketing

Ekosistem društvenih medija pruža preduzećima jedinstvenu priliku da ciljaju i pretvraju korisnike u svoje idealne klijente. Naše kampanje su napravljene kako bi se utvrdilo koji korisnici najvjerovatnije pretvaraju i stvaraju uvjerljiv društveni sadržaj i oglase koji dopiru i privlače njihovu pažnju. Svaki od vaših postova, oglasa i angažmana osmišljen je tako da vaša ciljna publika govori o tome i prisili ih da dođu na tržište s vašim brendom.

  • Instagram
  • Twitter Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube

©2018 by Saraj Smart Solutions